Wednesday, July 22, 2009

Bila ini yg aku rasa.

Orang nampak aku happy..orang nampak aku weng, orang nampak kebaikan dan keburukan aku.Once aku ada terfikir yang aku tak pernah kisah apa yang others nak fikir pasal aku.TAPI aku memang seriously tak suka apa yang aku rasa sekarang ni. So many things yang aku belum dapat jawapan. Who can help me to find the answer??
KARMA? Who knows what it means? yang aku tahu, bila aku dengar perkataan tu, i'll have a bad feelings. Mothers Day,Fathers Day..HMM..So sweet if i really have a big and happy family. Am i?aku tak tahu nak ucap pada siapa..why? maybe aku memang growing dalam situasi hidup yang sebegini. can i story everything to my mom?mummy,i already found my true love..here mummy..mummy,can u tell me about..bla.bla.bla...(aku tak pernah rasa macam tu).
Daddy..where are you? dont you remember that you have a daughter? pada siapa aku nak ucapkan 'Happy Father's Day? aku tak pernah ucap pada sesiapa selama 21 tahun. is it a good things or a bad things to remember it?
Kawan..Perlukah aku jauhkan diri aku daripada korang sume?Aku siapa?Apa yang aku cari?
HAHA...aku terasa macam nak ketawa sambil menangis bila terkenang semua ni..tapi aku takkan menangis..never.Aku hanya perempuan yang hidup dalam penipuan.

2 comments:

mak'uda said...

sabar ye..allah maha mengetahui apa yg ditetapkan pada diri setiap hambanya. jangan lupa doa pada kedua orang tua kita walau kita x pernah jumpa..sabar tau...

juliamoyu said...

hidup ni mmg susah nk djangka.sinc we r fren n used 2 know each other, aku dpt rs ape yg kau rs skrg. hidup, ade ms cerah, ms gelap, ms senang, ms susah, ms suke, ms duke. Allah x pnah zalim, Die xkn beri ujian yg x mampu hambaNya lakukn.dh 21 thn, n kau blm mati. maknanye, kau bjaye lalu semue ujian yg dtg. doalh. Allah maha mendengar.apepn, aku slh sorg yg syg kau!