Friday, December 26, 2008

AZAM TAHUN BARU AKU

MENJELANG TAHUN 2009,
pada tarikh 29 DECEMBER 1988,

Aku nak berubah,
aku nak jadi rajin,
aku tak nak di buli orang,
aku nak jaga diri sendiri,
aku tak nak bergantung ngan orang,
aku nak lupakan seseorang,
aku nak berdikari,
aku nak berjaya,
aku tak nak buang masa,
aku nak hargai kawan yang ada,
aku nak jadi fokus,
aku nak lupakan masa lalu aku,
aku nak teruskan hidup aku,
aku nak pandang ke depan,
aku tak nak berpaling ke belakang.
MOGA 2009 MERUBAH AKU MENJADI SEPERTI YANG SEPATUTNYA..

Monday, December 22, 2008

memperkenalkan,SAHABATKU DALAM KEGELAPAN

mat klate

Ni bukan iklan komersial ye...ni saje je aku letak coz dia ni la salah sorang membe yang aku sayang..sejak sekolah kami berkawan..masuk forum remaja sama-sama tapi kalah ngan skeolah cibai..nanges aku masa tu..wakaka...
tapi tu sume citer lama..now aku jumpa dia balik lepas lama tak berhubung..THANKS FRIENDSTER!
Malam ni bersamaan ngan 22 December 2008, 11.30 p.m bertempat kat cafe Hayaki, dan ditemani membe aku yang sorang ni la...aku menaip patah demi patah..sume ni citer pasal dia je..aku tengok pic dalam laptop..pic yang sama ngan geng Mysl TC masa malam simfoni jembalang..kagum gak..coz muka dia memang seram aku tengok..xhensem da & x lama lagi dia da nak balik shah alam..tingal aku kat sini sengsorang...muahahaha!

Wednesday, November 26, 2008

mandi wangi-wangi




Ni 'sayang' baru lepas dimandikan..emm..aku guna sabun shokubutsu gosok kat badan dia..harap-harap bulu dia tak gugur sebelum usia..sayang ko la gemok!

video

Thursday, November 13, 2008

Klinik HAIWAN?

Pagi ni aku rancang nak bawak hamster aku pegi klinik haiwan..aku nak sure kalau kaki dia patah ke, terseliuh ke..
coz kaki dia kecik sangat.. aku takotla..
doakan hamster aku tak pape ok..thanks.. =(

Monday, November 10, 2008

Tuesday, November 4, 2008

chentaku sayang

Dalam banyak-banyak binatang yang ada kt muka bumi ni, ada dua binatang je yang aku suka and minat nak bela.. First, kucing.. atau dalam bahasa omputeh nyer cat.. second, tikus belanda atau nama omputeh nyer hamster..tak taw la why binatang ni dipanggik tikus belanda.. mungkin tikus ni hanya ada kat negera belanda.. atau mungkin juga orang belanda je suka bela binatang ni.. ataupun muka tikus ni macam orang belanda..semua itu tidak dapat aku kenalpasti.. Apa pun, binatang ni memang comel dan aku ada membelanya di apartment kolej aku.. aku bela hamster jew sekarang.. Kenapa aku tak bela kucing sekali? sebab kat apartment aku tak dibenarkan bela kucing..kononya la..tapi aku tengok jiran cina yang dok sebelah rumah aku selamba jew bela babi..siap letak depan pintu...ok jew..jiran aku tu letak poster babi sebenarnya..jangan marah..hahaha......aku panggil tikus belanda aku ni sayang..korang tengok la comel ke tak minah ni..hehehe..


ini time dia joging dipagi hari


dia malu la.. ramai reporter datang amek gambar..ishh!

tengah tido..syuhhh..

janganla bising erk..

Thursday, October 16, 2008

t-shirt

nak taw gamba katun pe benda ni?
ni aku dapat dari membe aku..dia yang design t-shrt ni...benda ni akan ada kat pasaran tak lama lagi yew..chewahhh..benda ni xla cantek mana pon...tapi da kira bagus la daripada design aku buat...mesti hancus...sesape berminat bly inform...tuttt..tuttt..talian putos..muahhh!

broadband


Aku rasa cam sengal betol bile aku try pakai broadband..maxis punya..
tapi benda nih aku pinjam ngn kawan aku jew..dia cakap search tenet mesti laju ar..
yelah..kalau xlaju buat pew bayar RM 140 sebulan ye ark.....

dipendekkan citer, benda tu mmg buat aku tensen yang amat dengan kelembapannya...
arghhhh..!nyah kau broadband!

Wednesday, September 17, 2008

henpon lamaku

ni henpon aku...ni model motorola L6...the first henpon yang aku pakai lepas skolah..my mom's give this to me as a present..sebab aku dapat result memuaskan katannya..emmm..aku hepy la..sampai skrang aku taknak tuka henpon..yela..selain phone ni, aku ada gak henpon lain..tapi phone ni aku slalu guna even dah banyak 'kerenah'..sayang lorr..bnyak kenangan aku ngan henpon ni..kalau henpon ni dah xbole pakai langsung pon nnti,aku tetap kan simpan..letak dalam almri kaca ke,gantung kat dinding ke..pape jelah..biar anak cucu aku esok-esok taw henpon pew yang nenek dia mula-mula guna...wakakaka..

si kuning dengan coklatku


hadiah besday ;)