Wednesday, November 26, 2008

mandi wangi-wangi




Ni 'sayang' baru lepas dimandikan..emm..aku guna sabun shokubutsu gosok kat badan dia..harap-harap bulu dia tak gugur sebelum usia..sayang ko la gemok!

video

Thursday, November 13, 2008

Klinik HAIWAN?

Pagi ni aku rancang nak bawak hamster aku pegi klinik haiwan..aku nak sure kalau kaki dia patah ke, terseliuh ke..
coz kaki dia kecik sangat.. aku takotla..
doakan hamster aku tak pape ok..thanks.. =(

Monday, November 10, 2008

Tuesday, November 4, 2008

chentaku sayang

Dalam banyak-banyak binatang yang ada kt muka bumi ni, ada dua binatang je yang aku suka and minat nak bela.. First, kucing.. atau dalam bahasa omputeh nyer cat.. second, tikus belanda atau nama omputeh nyer hamster..tak taw la why binatang ni dipanggik tikus belanda.. mungkin tikus ni hanya ada kat negera belanda.. atau mungkin juga orang belanda je suka bela binatang ni.. ataupun muka tikus ni macam orang belanda..semua itu tidak dapat aku kenalpasti.. Apa pun, binatang ni memang comel dan aku ada membelanya di apartment kolej aku.. aku bela hamster jew sekarang.. Kenapa aku tak bela kucing sekali? sebab kat apartment aku tak dibenarkan bela kucing..kononya la..tapi aku tengok jiran cina yang dok sebelah rumah aku selamba jew bela babi..siap letak depan pintu...ok jew..jiran aku tu letak poster babi sebenarnya..jangan marah..hahaha......aku panggil tikus belanda aku ni sayang..korang tengok la comel ke tak minah ni..hehehe..


ini time dia joging dipagi hari


dia malu la.. ramai reporter datang amek gambar..ishh!

tengah tido..syuhhh..

janganla bising erk..