Saturday, March 7, 2009

One Crazy Nyte In Mac 09


That nite.....
tutt..tutt.."u got a mesej"..hmm.ok..sape plak yang mesej aku malam-malam ni..eii.." Al-Fatihah ke atas saudari **** ke rahmatullah..semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam golongan mukmin yang solehah.. From : ***** Abu Hassan..
"whutt???! oh my god, don't say it serious!!"
Aku dapat mesej daripada makhluk tuhan..yang amat aku kenali..dengan perasaan terkejut+cemas+rasa tak percaya,aku col number tu balik..(caller ringtone-lady gaga song)...."nape tak angkat..ya allahhh...somebody pickup the phone please.!!!"tuttt..tutttt.tutttt...NO ANSWER.
TUHANKU..(aku dengan perasaan tidak tentu arah).
owh...i got her friends number..tuutt..tuttt.."helo..ni kawan **** ??dia mana?nape dia send mesej camtu??betul ke dia dah............??"HAAA!?saya tak tahu laa..saya kat rumah ni"...."Owh ok.if de pape berita,let me know ok!"....."Hopefully she's ok,"kata aku dalam hati..
Aku buntu malam tu.dipendekkan cerita,aku telah menghubungi ibu kepada **** untuk mengetahui situasi sebenar..Akhirnya aku mengetahui jua keadaan yang sebenar daripada ibunya..aku sedih+marah+geram pada waktu itu..bagaikan mahu ku siat-siat kulit perempuan tu..DAMN!! Rupanya aku tertipu dengan setan tu.."berani ko bergurau pasal mati ye setannnnn!!"

Renungan : Jangan bergurau soal mati kawan-kawan ku.wink~

No comments: